Hardware & Systemen PDF Afdrukken

Een eenvoudige pc met Windows 2000 of XP volstaat om SWIS2 op te kunnen installeren. Uiteraard kunnen wij deze pc('s) ook direct voor u leveren. Denkt u daarbij eens aan de Arcus D-6520. Een compacte alles-in-een machine met touchscreen en robuuste behuizing. Download deze PDF voor meer informatie.

 

De kassa-pc wordt voorzien van een thermische bonnenprinter en een klantendisplay. De thermische bonnenprinter print geruisloos uw kassabonnen uit, voorzien van uw eigen grafische logo. Het optionele klantendisplay geeft uw klant helder en duidelijk een overzicht van de aangeschafte artikelen.

 

 

 

 

 

 

Technische ondersteuning 

Van Hessen beschikt over een voltallige en zeer vakkundige, eigen afdeling Technische dienst & Systems.  Deze vakbekwame engineers verzorgen de installatie en plaatsing van alle hardware en besturingssystemen. Dit geldt uiteraard voor specifieke kassa hardware, maar ook voor netwerken, mailservers, internet toegang, virusprotectie etc.

 

Na installatie staan wij voor u klaar om storingen te verhelpen en middels preventief onderhoud storingen zelfs te voorkomen.

Indien u een contract heeft, kunt u ook in het weekend rekenen op vakkundige reparatie van uw apparatuur. Wij bieden servicecontracten die aangepast zijn aan de operationele uren binnen de detailhandel, zodat u er op kunt vertrouwen te allen tijde door te kunnen werken met uw systeem. Wij houden het up-to-date en verhelpen storingen in uw systemen.


Van Hessen Retail levert onder meer:
• HP Business Servers, Desktops & Portables (HP Labelled Partner)
• HP Peripherals (Printers en Scanners)
• 3COM Networking (Labelled Partner)
• Microsoft (Certified Solution Provider)
• Tobit Software: Fax en eMail Servers, interfaced to Micros-Fidelio (Authorised Reseller)
• Zyxell Internet Communication / Security Solution